JellyPages.com

Thursday, 31 January 2013

Shila Amzah pun RETWEET aku

Assalamualaikum

Macam tak percaya kan baca tajuk aku tu? Ingat aku tipu la tu kan? Well, aku dan Shila Amzah sebenarnya sepupu. thats why la dia RT aku. Darahnya mengalir dalam badan aku ni. Suara kitorang pun lebih kurang je kalau batuk dan bersin. hahaha. Nampak sangat menipunya. Tang sepupu tu memang aku tipu, tapi tang dia RT aku tu betol-betol tau. Terkujat aku bila ada artis RT aku. bangga ooo..Shila Amzah bukan artis biasa-biasa. Suara dia bergema dari Malaysia ke Tembok China tuuuuu.

Serius, aku tak pernah terfikir pun sebelum ni nak main tweet-tweet dengan artis ni. Siapa la diri ini untuk mentweet insan-insan glamor seperti mereka. Lagi pula, aku bukannya Shilalas Tegar. Tapi semalam aku on twitter, ramai fans Shila yang tweet nak jumpa Shila, suka tengok Shila, bila nak datang tempat dorg dan bla bla bla. Dah jadi trending pulak. So, aku dengan saje-saje nak menjeleskan dan mengenakan mereka telah mentweet macam ni


"weekend hari tu jumpa @Shilaamzah kat Sri Utusan, Bangi sempena Ulangtahun URTV. U so gojes with da pink shawl~hoho"


fokus pada bulatan merah


Lepas je aku tweet macam tu, terus Shila RT aku. Rasa macam nak berlari keliling raound abut sambil buat gaya terbang je. Bukan dia je yg RT, peminat-peminat dia pun RT jugak. dan tidak semena-mena follower aku pun bertambah dengan mendadaknya. Tak sangka, dengan hanya mentweet artis boleh menarik ramai follower. Kepada sesiapa yang berhajat nak menambah follower, boleh la guna kaedah mentweet artis kesayangan. hhihihi.


Walaupun niat aku tadi bunyi macam jahat, tapi betol aku jumpa dia masa kat Bangi weekend hari tu. Aku gi sana sebab nak tengok persembahan Aaron Aziz, sambil beli buku sempena karnival Jom Fiesta anjuran utusan, tak sangka lak Kak Shila pun ada sekali. Live aku dengar suara Shila nyanyi lagu " Set Fire to the Rain" dan "Patah Seribu". Memang meremang bulu roma aku ni, orang yang patah tulang pun boleh sembuh agaknya dengar Shila nyanyi. haha.over. Btw, dia memang gojes that night. Thumbs Up Shila Amzah!!!

Aku tahu, orang takkan percaya kalau tak de bukti. Aku tak de gambar nak letak sebagai bukti sebab gambar yang aku amik semuanya nampak kepala penonton je, ada kepala botak, ade kepala berambut, So, macam sia-sia je kan.  


diva


p/s: Aku harap yang RT aku tu bukan fake twitter Shila. Kalau tidak, pasti diri ini terluka.
      Lepas ni nak tweet Aaron Aziz la pulak. hohoho


SEKIAN




11 comments:

  1. Replies
    1. hehhe..bangga je sket.mcm nak berlari2 sekitar raound about

      Delete
  2. Amboi! Amboi!.. kemain lg ye,, hehe

    ReplyDelete
  3. shila amzah memang friendly..sllu balas tweet peminat dia

    follow sini..ke 20..jemput ke blog sy

    umikasum.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. bgus kalo artis kita semua friendly..ok, i will fly to yours...

      Delete
  4. dia juga manusia biasa, tergerak hatinya nak bertweet dengan izah..kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aahh,,tergerak hatinya lalu tergerak la jarinya bertweet..hehhe

      Delete
  5. Hey...hey cikgu Izzah...seronok ye dpt RT dari artis...hohoho

    btw thanks sudi follow blog sy yg xseberapa tu...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hohoh,,,sonok lagi bertweet dgn kaunselor,same2 kak

      Delete
  6. bestnyer! nk gak! jelly-jelly ..hm :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...