JellyPages.com

Tuesday, 5 February 2013

2nd year ohsem Anniversary Aku Cuma Seorang Kulikutif!! Give Away



Assalamualaikum


Mak aihhhh..panjang tajuk aku ari ni. Macam pelik je kalau aku buat entry tajuknya mencecah dua baris. hewhew.Aku sendiri pun dah pelik, apatah lagi orang lain. Macam rajin bebenor je kan nak menaip.  Sebenarnya kali ni aku join segmen Give Away Abang Remy Hazza. Erkk...Abg?? i guess he is older than me. so patut la kan i call him 'abg'. Sepanjang aku berblogging di rantau ni, ni lah kali pertama hati aku terbuka  nak join sebarang segmen GA mana-mana blogger. Dan sebenarnya jugak baru kejap tadi je aku terblog walking kat wilayah Remy Hazza. Sesampainya di sana ternampak dia punya segmen. "macam menarik jugak ni" getus hatiku.hihi. Aku  main bantai je join segmen ni sebab malas nak buang masa buat benda lain. Tapi why not aku menyokong sesama blogger kan? Baik kan aku? u should be proud of me Remy Hazza!haha

First aku baca tajuk segmen ni, aku jadi tertanya-tanya, kenapalah tajuknya macam tu? Tak de tajuk yang lagi panjang ke nak buat? hihi. yelah..aku kan follower baru, memang aku tak pernah ikut perkembangan beliau lah kan. Jadinya, memang aku zero la pasal blog beliau kenn. Mungkin banyak benda yang aku tak tahu. Bila dah tertanya-tanya tu, aku jawab sendiri lah. Aku rasa maybe segmen ni khas untuk meraikan tahun kedua usia blog kesayangan beliau itu. ye dak? Tunggu jela empunya badan sendri yang jawab.

Eh..eh..takkan baca je. Jomla join skali, mana tau nasib menyebelahi, dapat la present dari Remy Hazza. lambat lagi due date nya, sampai 28 Februari. Dah ramai pun join tuuu. 

Ayuh tunjukkan sokongan sesama blogger!!

klik SINI




P/S: bila dah terjoin segmen tu, perasaan nak menang tu mesti ada lah kan.hehe


SEKIAN


6 comments:

  1. yes...remy really proud of you..... thanks for supporting...memang dah abg pun...dah tua dah...tapi jiwa muda...... enjoy blog abg remy...memang kenyang mata dan jiwa...insyaAllah....
    remy doakan semoga bertuah nanti...Amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama abg Remy..sy pun harapkan bennda yang sama.hehehe.keep blogging ya!

      Delete
  2. Tuuut tuuut! Jemah singgah sini,dari giveaway yang sama! http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/02/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    Jemah follow sini tau! ^^

    ReplyDelete
  3. salam.. deno dtg dari segmen yg sama... segmen abg remy da romeo.. hehe..

    btw, deno ada short giveaway... tak perlu buat entry, tinggal link di ruang komen sahaja.. jom! :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. salam datang dri segmen yang sama..done follow you..follow me kalo sudi..good luck

    http://miszrockers.blogspot.com/2013/01/2nd-year-ohsem-anniversary-aku-cuma.html

    ReplyDelete
  5. dr segmen yg sme..goodluck ye izah..mmg menarik pon...simple sgt..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...