JellyPages.com

Thursday, 2 January 2014

New year GIFTs 2014

Assalamualaikum. Hari kedua di tahun baru. Sesungguhnya diri ini sangat teruja dan masih lagi bersemangat meneruskan hari hari dengan azam baru yang membara kononnya. Biasanya macam tu lah. Semangat hanya marak menyala di bulan pertama. Masuk bulan kedua tinggal debu-debu azam sahaja. Sampai bulan terakhir terus lupa apa azam tahun baru yg penah diazamkan. Adela tu yg terasa kan?? Buat-buat garu kepala konon!!

Btw, berabad lama rasanya tidak menjengah di laman sosial ini. Pasti ramai yang merindui. Pasti. Konfiden level aku memang tinggi sejak tahun baru ni. Why bother why bother?? Tak ade sape yang kisah pun padahalnya.

Tahun baru kali ni memang aku rasa keterujaan melampau. Mana idaknya first day on 2014 i dapat new year's gifts from Sabah. GIFTS not GIFT!!! Kena tau beza singular ad plural ok. Hihi. Sepanjang usia tak penah dapat hadiah tahun baru. Sobsobsob. Terharu sangat ni.

A very big thank you goes to nabila and nadiah untuk hadiah dari sabah ni. Set necklace mutiara, beg kecil bentuk topi comel dan kerongsang bulat besau limited edition katanya. Kite suke sangat sampai terjerit depan korang. Gelojoh kan kite?? Dapat present terus bukak depan tuan. Haha. Why bother why bother. Thanks jugak sebab sudi datang umah. A big huge for u girls!! Semoga tahun ini menjadi tahun yg bahagia buat kita semua. Marilah menanam azam untuk menjadi hamba Allah yang lebih baik. Berubahlah sebelum rebah. Sekian. Hepi New Year!!! XOXO :-D

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...