JellyPages.com

Wednesday, 18 January 2012

first entry di hari jadi

assalamualaikum

sila rujuk tajuk betol-betol. paham kan? hari ini ari jadi aku yang ke doplohtiga. i wish to myself ' hepi besday to me'. dan ini jugak blog baru aku. kalo dulu kat link ni  

http://izahhassan.blogspot.com

aku dah tukar sebab blog tu dah tak leh nak renovate. menci!!. so, bersempena dengan ari kejadian aku ni, aku nak rasmikan blogku yang baru dengan ucapan, tahniah blog hari lahir anda sama dengan aku!


di pagi hari jadi pagi tadi, aku bangun pagi-pagi terus tengok cermin. pandang diri sendiri dan lantas tersenyum.
"wajahku masih kekal muda jelita tak seiring dengan usia" bisikku di dalam hati.


lepas tu cepat-cepat mandi and capai laptop.online. tengok besday wishes kat fb. dalam hati sangat berharap si dia akan post something special. tak de pun. takpe, balas semua wishes kawan-kawan dulu. tengok henset pulak. masih dengan harapan yang meng'everest' tingginya. 
tidak berapa jam terkemudian


tuutttt,,,tuuuuttt


1 message received 
(hatiku berdetak kencang)


~OPEN~


"selamat hari lahir sayang. semoga cinta kita kekal hingga hujung nyawa" 


ur true love: Aaron Aziz




oohh..abg Aaron rupanya. Terus campak henset buat-buat jual mahal. mueehehehe


p/s: blog ni tercipta dua hari lepas tapi baru rasmi hari ni semata mata nak jadikan anniversary blog sama dgn besday


p/s lagi: aku berkongsi tarikh besday dgn kakak aku. hepi besday sis!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...